Behandelingen

Basis of Specialistisch

Basis
img02290_srcset-large

Een basisbehandeling bestaat uit het desinfecteren van de voet, het knippen en machinaal afwerken van de nagels en het verwijderen van eventueel eelt/likdoorns. Dit wordt afgesloten met het incrèmen van de voeten. Het is een ontspannende behandeling, waarna uw voeten weer helemaal zacht aanvoelen.

Specialistisch

Josephine de Feijter is medisch pedicure. Medisch pedicures zijn breed opgeleid om alle risicovoeten te behandelen. Feet2Care heeft ruime ervaring met risicovoeten, zoals diabetes, reuma, neurologische- , vaat- en dermatologische aandoeningen. Om uw voeten in goede conditie te houden is een bezoek aan Feet2Care zeker de moeite waard.

Antidruktechniek
De materialen die we gebruiken bij deze techniek geven tijdelijke vermindering van pijnklachten, rust en zorgen ervoor dat u comfortabel kunt blijven lopen. Tevens geven we schoenadvies om herhaling te voorkomen.

Orthesiologie
Orthesiologie is een techniek die helpt drukplekken te ontlasten. Klauwtenen, hamertenen en hallux valgus (een scheefstaande grote teen) kunnen behoorlijk wat pijn opleveren. Omdat de tenen tegen elkaar aandrukken is er een grote kans op likdoorns. De oorzaak van dit alles ligt meestal aan de voetstand en verkeerd schoeisel. Een op maat gemaakte orthese neemt de druk weg en bestrijdt op den duur de klachten.

Nagelreparatie
Zijn uw teennagels ingescheurd, door mycose verdikt of beschadigd? Hier hebben veel mensen last van. Vaak schamen zij zich hiervoor. Terwijl de oplossing simpel is! De nagel kan verlengd of gerepareerd worden met acryl of gel. In het behandelplan wordt dit met u besproken.

Nagelregulatie
Door het verkeerd knippen van nagels en/of door een afwijkende nagelgroei kunnen nagels ingroeien. Door het toepassen van een nagelbeugel proberen we de nagelplaat te corrigeren en de nagelwallen van druk vrij te krijgen. In overleg met u wordt gekozen voor een metalen- of kunststof beugel.

Ga nooit zelf aan de slag met het verwijderen van eelt, likdoorns of brokkelige nagels, maar ga hiervoor naar een gespecialiseerde pedicure. Heeft u voetklachten? Wacht dan niet langer. Neem contact op met Feet2Care via telefoonummer 06 – 22 10 40 29.

Cosmetisch

voet_grootEen korte pedicurebehandeling gevolgd door een heerlijke scrub behandeling, of mooie verzorgde, gelakte teennagels. Dit kan door middel van eigen lak of gel lak en de welbekende french pedicure! Haal de open schoenen alvast van de zolder.

French pedicure
Wilt u mooie nagels die er tot in de puntjes verzorgd uitzien en wilt u niet elke 2 dagen uw nagels opnieuw lakken? Dan is French pedicure iets voor u! De French pedicure wordt op een licht opgeruwde nagel gelakt en daarna uitgehard onder een UV-lamp. De French nail blijft 4 tot 6 weken mooi zitten op de nagel.

 

Heeft u interesse in één van onze nagelbehandelingen, neem dan contact met Feet2Care, telefoonnummer 06 – 22 10 40 29 of mail via het contactformulier.